'

Wednesday, 18 April 2012

Cik Giant



 adik beradik The Giant kid, tunggu mase tuk dikahwinkan ngan bapaknye

video

ni pula kecil2 dah bergetar camni, besar confirm kena Parkinson punye 
sedang cuba tuk campur ngan anak2 lain tuk mengelakkan dia drpd tarik lg

Sunday, 15 April 2012

Renungan dalam hati...






Ini lah gambar2 tumbesaran San Permata saye

Terbaca kat fcbook petang tadi yg adik beradik 1 batchnye yg baru diterbangkan ke seberang tidak lame yg lalu telah merangkul juara Muda kat Bon besar di seberang  Suharti Cup arini...
adik beradiknye yg lain yg 1 batch dgnnye telah menyinar sejak anak A anak B lg dan sekarang dah masuk muda pun masih mengekalkan momentum juara yg mmg ade dalam salahsilah keluargenye, tapi yg dengan saye ni pula makin "menyelam"...
kesian kat dia, tuan tak pandai nak asuh...

Minggu lepas dia selsema risau gak mase tgk keadaan dia, lepas dah segar saye pun masukkan kan dia ngan induk.  Niat nak dptkan pewaris untuknye sekiranye ape2 berlaku...

Mgkin dah tertulis terlalu byk tuk entry kali ni, tetapi ni semua adelah persoalan yg tertimbul dalam hati...
yg kan mejadi renungan saye dalam hati ...

Saturday, 14 April 2012

San-Marino

Another submarine kat reban selepas San-Marine

 San-Marino

Balungnye comel kan

Ayam belunjur je, so untuk dijadikan pelapis kat reban mase kelak
ayam x galak lg, mungkin seperti kate org, ayam kepala kecil dan tengkuk panjang mmg ayam lambat kut

Lepas ni kan fokus lebih kepada ayam kuning/merah, tak tahu kenapa mmg lebih minat kpd warna ni, sebab tu Whitehead telah dilepaskan... sayang gak

2 induk dari baka Syahrul(Seramasirim) yg dipasangkan ngan San-Marine pun dah mengeram, salah satunye ialah Cik Sophea, harap2 ade yg tetas nanti

Monday, 9 April 2012

Penang Game

Walaupun  besar kemungkinan saye sendiri tidak pegi, tapi berharap2 gengg2 serama yg lain dpt menghadirkan diri untuk memeriahkan game ni...
( Petikan dari blog Seramamas) 

Staph sp.3
(SOLD)
Yg ni anak Staph aureus gak

Wednesday, 4 April 2012

Terima kaseh...





Di sini ingin mengucapkan terima kaseh kpd kawan2 serama yg telah membagi komen yg membina bagi saye dalam memperbaiki ciri2 anak2 keluaran dari reban
terima kaseh byk2

Sekarang ni saye baru nak belajar trimming kat dia ( tak mampu nak start kat San Permata sal lebat sangat sampai tak tahu nak start dari mane hehe)
lagipun mimggu lepas baru saye tahu ape itu "gosok ayam" & ade blajar siket2 hehe
byk lg kena blajar tentang serama ni

Sunday, 1 April 2012

Day 1 training...