'

Tuesday, 29 January 2013

Cik BS II lepas ngeram



Cik BS II baru pas ngeram buat kali pertamenye, tuk kali pertamenye sekor je anak yg tetas
anak bersama SamiKoko
sekarang dia sedang direhatkan



Saturday, 26 January 2013

Cik Sophea terkini...



salah satu tina yg paling lame bersame saye, disebabkan perpindahan tempat kerja, byk ayam2 kesayangan saye telah dilepaskan disebabkan had limit reban dan tempat di tempat baru. Cik Sophea bersame Cik Snow white dan beberape yg len yg masih bersame saye...

Sunday, 20 January 2013

Anak SamiPapa cross (SOLD)







SOLD

Friday, 18 January 2013

Simpanan anak2 tina San Permata


 Cik SanP I






video
Video lame 

video
Video terkini
baru telur buat kali pertamanye, dan diamsukkan ngan ayahnye balik

Cik SanP II-I
Cik SanP II-II

(mase kecil)

beradik ngan yg atas


Monday, 14 January 2013

SamiKoko/ RedMonk...





Sunday, 13 January 2013

No3 Anak A, Bon Penang 12th Jan 2013 (SOLD)


Anak SamiPapa, SG inbreed
sekadar meraih no 3 kategori anak A di bon Penang, 12th Jan 2013 semalam
Mgkin ia cam bende biase bg org len, tapi agak bermakna bagi saye gak kerana anak reban sendiri pertama yg dpt no di Bon

Thursday, 10 January 2013

Bapak2 Pembaka...

Bapak2 bawah nilah yg dengan saye kat Klang sekarang...

San Permata (Keris mas)

SamiPapa (SG)

SamiBoy (SG)

Thursday, 3 January 2013

Selamat Tahun Baru...


Harap saye tidak terlambat tuk mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua pengunjung blog saye...
kebelakangan ni sibuk sangat, rutin harian hanyelah kerja-makan-tidur je, Xmas eve ngan new year pun kerja, apatah lagi ayam2 saye, dah lame tak lepak ngan mereka dah...
okla tuk kali ni tu saje, gambar atas tu adelah hadiah Xmas yg diterima family saye, tak sangka ade brand camni hehe