'

Wednesday, 31 December 2014

Lagi anak reban SOLD



Tuesday, 30 December 2014

Anak-anak WeirdMonk (SriPelik) yang SOLD



Atas ni adelah anak-anak SriPelik yg telah dijual, TQ buyers

"Dalam proses clear reban, nak kurangkan ayam sebyk yg mgkin pada rege lelong, yg berminat leh lah PM"

Lagi SOLD


Lagi bapak yg dah jual

"Dalam proses clear reban, nak kurangkan ayam sebyk yg mgkin pada rege lelong, yg berminat leh lah PM"

SriSan SOLD

Gambar terbaru SriSan sebelum diambil tuan barunye.

"Dalam proses clear reban, nak kurangkan sebyk yg leh pada rege lelong, yg berminat leh lah PM"

Thursday, 16 October 2014

Anak - anak terkini






Anak-anak terbaru kat reban
nampak cam de bentuk cket, 2 adik beradik setetas
merupakan anak kpd bapak di bawah, yg juga merupakan anak kpd aye name 2012



Tuesday, 14 October 2014

Tak dapat Sotong, arap jadi Udang lak




Anak BapakWeirdMonk (a.k.a SriPelik) terbaru, seibu sebapak SamiSotong
Harap leh menten...

SriSan terkini...



mmmmmm, gaya masih tak lekat,tapi sesekali gayanye agak memukau gak
baru bilur di bon bangi baru2 ni, arap2 lebih elok di ari akan datang...

Wednesday, 27 August 2014

Cik Yellow II No2 Induk Bon Bangi 24082014


Cik Yellow II
Merupakan anak kepada YellowMamba

lepas lau g bon pun kan g ngan anak2 kluaran reban, lau tak dpt g maksudnye tak de yg elok la ya hehe

Wednesday, 25 June 2014

Sold


Anak kpd DarkMonk X cik DG IV

Saturday, 7 June 2014

SriSan Juara muda Bon Bangi 07062014

Thank you kepada kawan saye yg menjaga dia ngan elok dan bawa ke bon...


Friday, 30 May 2014

For sale... SOLD




Bapak SG X Induk Sri6 Crossed
de cutting dah
RM450 tuk 3 ekor

Anak reban SOLD



Monday, 19 May 2014

My Kenyir's dream

harap tahun ni impian leh tercapai
Kenyir's dream bukan lah bermaksud nak menang ape2 hadiah kat Bon kenyir, tapi merupakan sejenis pencapaian bg saye sendiri yg ayam keluaran reban sendiri leh bersaing di Bon kenyir ni



2 ni la yg kan diharapkan dpt merealisasikan impian saye, wlpun dah dijual kepada kawan rapat dan bukan saye yg bawa g sendiri, tapi masih happy lau mereka dpt g...
ke2-2 ni merupakan legasi sri pelik di reban

Thursday, 15 May 2014

Bon KL 17052014


PERTANDINGAN AYAM SERAMA
ANJURANKELAB SERAMA SELANGOR & KUALA LUMPUR
PADA 17 MEI 2014 (SABTU)
BERTEMPAT DI DEWAN JALAN 'H' KG PANDAN DALAM

Lai lai semua datang

Minyak ikan...


Minyak ikan tuk dijual, sepaket de 120 biji hanye RM10 je.
lau nak pos tambah RM6 upah pos.
Lau ambik 10 paket percuma 1 paket
siape yg berminat leh PM no HP di sebelah

Tuesday, 13 May 2014

SriSan

Anak reban terbaru, diasuh oleh geng dekat
Name SriSan diberi
anak hasil Albino6 (sri6 asal reban Ahkeat) X induk SG

Ni gambar tumbesaran dia




Yg ni bapaknye Albino6
Harap SriSan dpt menggantikan bapaknye sebagai pembaka kelak

Tuesday, 6 May 2014

Lagi legasi Pelik...cross


 Bapak

 Ibu
Cik BS II

Anak

video

Monday, 28 April 2014

Silsilah keluarga SamiSotong

 Bapak
SamiPelik

 Ibu
Cik DG IV

Ni lah SamiSotong
lawi ori terrrrrrr, bukan cucuk tahu hehe

Sunday, 27 April 2014

BOTB Bon KSKK 27042014

http://www.youtube.com/watch?v=-1zfBdX3UKA&feature=youtu.be

Bon KSKK 27042014


 Sekitar bon

Bilurrrr

 SamiSotong
Bilurrrr
 YellowMamba
Naib Johan Kategori B


 CIk DG IV
Induk No3

My Team