'

Wednesday, 27 June 2012

Sedutan MHI mengenai game Melaka 24th June 2012

video

video ihsan daripada facebook Mohammad Ashraf Che Hussin

Sunday, 24 June 2012

The Story of The Giant Kid (TGK)

Ngah cuti kat umah sememntara menunggu penempatan tempat kerja baru, byk bende gak kena settle dan uruskan
ngah pening gak sal kena pindah tempat kerja
kat umah kampung pun tak de pasang internet, dah la tak de 3G, susah gak nak dpt online

mase pergi jalan2 minggu lepas mase de kat umah bini, byk gak kawan yg tanye sal TGK, sementara tak tahu nak cite ape , saye kasi cite siket asal usul TGK ni hehe


The Giant (berbaka mat awang)                                      Cik Sami (berbaka sami)

Yg atas ni, ibu bapaknye
TGK merupakan anak sulung The Giant dari reban, selepas penetasan TGK, Cik Sami lum pernah dicampurkan balik ngan The Giant lg, baru sekarang ia disatukan semula



Mase usia dia ni, nyaris terjual ngan kawan pada harga RM350 sepasang, tapi tak jadi, mgkin ade hikmah disebaliknye kut







 Plan nak simpan buat pelapis je dan tuk gantikan bapaknye yg makin berusia harap2 dia boleh sihat selalu

Akhir sekali
Nak ambik kesempatan ni juga tuk mengucapkan tahniah kpd geng serama yg berdekatan ngan saye iaitu Changkat team yg terdiri drpd saudara Azhar (Serama Sri Changkat) dan Hafiz (Hafiz Demons Serama) dalam kejayaan memnopoli game Melaka pada 24hb July 2012...

Wednesday, 20 June 2012

Lawatan reban


Ngah cuti sekerang, sempat la melawat rakan2 serama FB / blogs

 Saudara Zam (SKC Cheras)

Abang Zul padang jawa( Fcbk Zul SA)

Abang Mi (Fcbk Serama Putra)

Terima kasih gak kpd Zaili, Abang Syahrul SeramaSirims, Abang Lan (Fcbk Lan Audi Serama) kerana sanggup meluangkan mase tuk melayan saye
klau de silap kate dan salah cakap, minta maap byk2

nak ulang ayat tak leh belah gak Zam hehe : kita kenal kerana serama, kite ditemukan kerana serama gak...

Monday, 18 June 2012

Anak tina Chip-monk






Wednesday, 13 June 2012

The Giant Kid (TGK)





Karpet merah baru telah diletak, tak yah nak pijak atas karpet tandas dah hehe
Suka ngan gayanye yg melempar sayap kadang kala, cuma tak biase atas karpet/meja, perangai mmg tak lekat la
Cantik gambar je, nak bawa game? mmg lum ready lagi, tu pun tak tahu layak ke idak lagi


Gambar Terakhir The Giant kid (TGK) II sebelum dilepaskan


Harap tuan baru dpt jaga dia ngan baik

Tuesday, 12 June 2012

Video San-marine mase muda

video

Tuesday, 5 June 2012

Pembaka Submerine

San-marine

Baru start kerja pas cuti sakit lebih seminggu
tak tahu ape nak update so saje tunjuk salah satu pembaka kat reban yg sudah pernah tunjuk sebelum ni
San-marine, pembaka kat reban je, merupakan anak kpd Sri-6 Ahkeat